Konferens i Värmland

Vi erbjuder konferenser utöver det vanliga i en fantastisk omgivning. På vår anläggning omges ni av en härlig miljö och kan delta i aktiviteter som främjar samarbete och utveckling. Vi strävar efter att skapa en gemenskap där ni kan reflektera och bygga upp en stark laganda. Er tid hos oss är inte bara en tillfällig paus från vardagen, utan en investering för att bygga en starkare och mer effektiv grupp.

Vi förstår vikten av personlig service och samarbete för att skapa ett helhetskoncept som passar just era syften och önskemål. Därför arbetar vi tillsammans med er för att utveckla en unik konferensupplevelse. Oavsett om ni planerar en mindre mötesgrupp eller en stor företagskonferens, så kan vi erbjuda er en minnesvärd upplevelse.

Upplev en konferensresa i Värmlands Vildmark

Vill ni uppleva en konferensresa som har det där lilla extra? Få platser kan erbjuda lika fantastiska möjligheter för naturupplevelser som Värmland. Detta skogsrika landskap med dess förtrollande tjärnar, mäktiga Klarälven, slingrande skogsälvar, blånande berg och Vänerns skärgård skapar en miniatyrversion av Sverige. Här kan du vara med om oförglömliga äventyr i naturen, särskilt under en timmerflottfärd på Klarälven. Välkommen att uppleva vildmarken i Värmland!

ANNORLUNDA KONFERENSUPPLEVELSE MED MÅNGA VALMÖJLIGHETER

Vi vågar påstå att våra konferenser är unika i sitt slag och vi har flera olika aktiviteter ni kan välja mellan. Bygg er egen timmerflotte av stockar och rep. Våga steget i vår naturliga äventyrsbana. Koppla av och njut i våra vedeldade badtunnor. Konferera runt den sprakande elden i en timrad flottarkoja eller på hotell. Bo i sovsäck eller säng. Ät en gourmetmåltid i skogen eller på restaurang…

”Sedan sinnet utvidgats med en ny idé, återgår det aldrig till sin ursprungliga storlek" (Koestenbaum)

Välkommen med er offertförfrågan för konferens!

Fira midsommar i Värmland! Specialerbjudande på kortare timmerflottfärder!
Vecka 21/6-25/6 2024 Boka nu
Icon

Sagt av våra besökare

Flottfärden är fysisk, avkopplande och samarbetsprövande.
Anie Edius
Välorganiserat, kunnig personal och vacker natur. Var riktigt trött efter två dagar, men gör gärna om det!
Wimmerstedt, Torsby
Fantastisk upplevelse för vänner, kollegor eller familjer. Utmärkt personal, material och campingplatser.
Enri

Upplev vildmarken i Värmland

Sveriges natur - fantastiska möjligheter till naturupplevelser 

Sveriges alla skogar, sjöar, älvar och berg erbjuder enastående möjligheter till ett rikt och varierat friluftsliv. Landets geografiska utsträckning genom flera klimatzoner ger varje landsdel sin unika karaktär med varierande växt- och djurliv. Från de majestätiska fjällen och vidsträckta myrmarker i norr till de vackra landskapen i söder, finns det något för alla naturälskare att uppleva.

Upplev vildmarken i Värmland

Få platser kan dock erbjuda lika bra förutsättningar till upplevelser i naturen som Värmland. Detta skogslän där trolska tjärnar, den mäktiga Klarälven, slingrande skogsälvar, blånande berg och Vänern med dess skärgård bildar ett Sverige i miniatyr. Här är det nära till oförglömliga upplevelser i naturen där timmerflottfärd på Klarälven är något alldeles speciellt. Välkommen att uppleva vildmarken i Värmland!

En vildmarksupplevelse skapar gemenskap och teambuilding

Skapa minnen för livet tillsammans. Våra teambuildingsaktiviteter passar - företag, privatpersoner, lag, kick-off, skolklasser, konfirmationsgrupper med mera. Att delta i vildmarksaktiviteter som kanotpaddling och timmerflottsbygge innebär både fysiska och mentala utmaningar. Dessa utmaningar kan hjälpa till att skapa samhörighet och gemenskap. De kräver samarbete för att tillsammans nå målen. Oavsett vilken grupp du tillhör erbjuder vi upplevelser som främjar teambuilding, gemenskap samt hjälper till att förbättra samarbetet och kommunikationen i gruppen.

Livet i vildmark som flottare

Historiens flottare levde ett hårt men fritt liv fyllt med risker. De levde i enkla kojor och arbetade tillsammans under veckor eller längre perioder för att se till att timret och massaveden flottade säkert ner till slutdestinationen. Det var vanligt att timret fastnade och skapade hinder som krävde handkraft eller dynamit för att lösas upp. Trots de svåra arbetsvillkoren var gemenskapen mellan flottarna stark. Doften av blöta kläder och oset från kolbullar var en del av vardagen.

Även om flottarnas tid är förbi kan du fortfarande känna historiens närvaro genom att bygga och åka timmerflotte på Klarälven. Här kan du uppleva friheten och närheten till naturen precis som flottarna gjorde. Du kommer också behöva lösa uppgifter tillsammans med ditt team och möta utmaningar, precis som det var förr.