icon

Hitta till oss

Gunnerud 

Samlingsplatsen Gunnerud, är en liten ort vid Klarälven, ca 10 mil norr om Karlstad i Värmland. OBS! Det finns många Gunnerud så var uppmärksam på att du väljer rätt. "Vårt" Gunnerud ligger i 68361 Ekshärad, Hagfors kommun. Till Gunnerud ska du åka om du har bokat en timmerflottfärd, 4 eller 7 dygn, en kanottur på Klarälven, Svartälven eller Bergslagen.

Närmsta mataffär finns i Råda, ca 7 km söder om Gunnerud. Fler affärer och restauranger finns i Hagfors centrum som ligger 12 km sydöst om Gunnerud eller i Ekshärad som ligger 12 km norr om Gunnerud. 

Vår central i Gunnerud är enkelt utrustad. Den ligger fint alldeles vid Klarälven. Det finns gröna ytor att övernatta i tält, eldplatser och utedass. Platsen är avsedd för våra bokade gäster och det finns parkeringsmöjlighet.

Klarälvens Camping

Har du bokat en kortare timmerflottfärd, 1 dag, 2 dagar, 2 nätter eller timmerflottfärden "all inclusive" så är samlingsplatsen för dessa Klarälvens Camping som ligger ca 5 mil norr om Gunnerud. Kommer ni med bil söderifrån är det bara att fortsätta samma väg förbi Gunnerud. Kommer ni med buss från Karlstad är det samma buss, men ni går av bussen vid Värmlandsportens hotell (hållplats "Värnäs/Q8") i stället.

Torsby

Torsby ligger ca. 10 mil norr om Karlstad i nordvästra Värmland. I Torsby startar våra kanotturer på Rottnan och Röjdån. Dessutom finns Vildmark i Värmlands kontor i Torsby. Torsby nås med bil på E45 söderifrån, på E16 ifrån Norge och med tåg och buss ifrån Karlstad.