Hitta till oss

Gunnerud 

Samlingsplatsen Gunnerud, är en liten ort vid Klarälven, ca 10 mil norr om Karlstad i Värmland. OBS! Det finns många Gunnerud så var uppmärksam på att du väljer rätt. "Vårt" Gunnerud ligger i 68361 Ekshärad, Hagfors kommun. Till Gunnerud ska du åka om du har bokat en timmerflottfärd, 4 eller 7 dygn, en kanottur på Klarälven, Svartälven eller Bergslagen.

Närmsta mataffär finns i Råda, ca 7 km söder om Gunnerud. Fler affärer och restauranger finns i Hagfors centrum som ligger 12 km sydöst om Gunnerud eller i Ekshärad som ligger 12 km norr om Gunnerud. 

Vår central i Gunnerud är enkelt utrustad. Den ligger fint alldeles vid Klarälven. Det finns gröna ytor att övernatta i tält, eldplatser och utedass. Platsen är avsedd för våra bokade gäster och det finns parkeringsmöjlighet.

Klarälvens Camping

Har du bokat en kortare timmerflottfärd, 1 dag, 2 dagar, 2 nätter eller timmerflottfärden "all inclusive" så är samlingsplatsen för dessa Klarälvens Camping som ligger ca 5 mil norr om Gunnerud.

Närmsta mataffär ligger i Stöllet ca 2 km söder om Klarälvens Camping. Större matbutiker finner ni i Ekshärad ca 35 km söderut alternativt Torsby ca 40 km sydväst.  

Torsby

Torsby ligger ca. 10 mil norr om Karlstad i nordvästra Värmland. I Torsby startar våra kanotturer på Rottnan och Röjdån. Dessutom finns Vildmark i Värmlands kontor i Torsby.