Covid-19

För gäster som har bokat stuga, har egen husvagn, husbil eller tält på Klarälvens Camping:

Som gäst hos oss ska du känna dig säker att inte riskera att utsättas för smitta, samtidigt som du själv inte ska riskera att smitta någon annan. Det är viktigt att du känner dig helt frisk inför din bokade resa. Det är också viktigt att du håller distans till andra, att du är noga med handhygien och visar respekt för andra.

Vi uppmanar er att boka och betala ert boende i förväg, vilket går att göra i vårt bokningssystem online, eller via telefon. Då blir incheckningen snabb och smidig för alla parter.

För er som förhandsbokat och betalat för stuga, el- eller tältplats: Ni kommer att få information via e-post angående var ni kan hämta nyckel till stuga eller elplats eller var ni kan slå upp ert tält. Ni kommer inte behöva gå in i receptionen, om ni inte vill.
För gäster som ”droppar in”: I receptionen  tillåter vi endast ett sällskap samtidigt. Vid grupper endast bokningsansvarig. Är det andra gäster före er, vänta utanför receptionen till er tur (där det finns gott om plats i friska luften). Receptionen kommer vara öppen dagligen mellan klockan 15-21 under perioden: 22 juni - 16 augusti 2020. 

* Var uppmärksam och följ den information som finns i anslutning till servicehuset (kan vara maxantal i rum etc.). 
* Notera att vi inte tar emot kontanter, mend det går bra med VISA eller MasterCard och Swish.
* Tvål och handsprit finns tillgängligt på toaletterna och i det gemensamma köket i servicehuset. 
* Städning av gemensamma utrymmen kommer ske frekvent.
* Respektera avstånd till andra även runt grillplatser och andra gemensamma utrymmen.