Allmänna kommunikationer

Med allmänna kommunikationer

Vill ni åka med kollektivtrafik till Klarälvens Camping kommer ni nästan uteslutande att passera Karlstad. För att underlätta ert planerande av resa ta därför Karlstad, som är knutpunkten i Värmland, som er första etapp på resan. 

Använd Google Maps funktion för färdbeskrivningar och kollektivtrafik för att få en översikt från er startposition till Klarälvens Camping. Därefter kan ni boka er resa till Karlstad genom bland annat SJFlixbus och Nettbuss.

Med buss till Klarälvens Camping

Från Karlstad åker ni buss 600 från busstationen. Busstationen ligger ca 400 meter ifrån järnvägsstationen. Mer information och tidtabeller finns på Värmlandstrafik. Välj en avgång som går till Värnäs, "Värnäs bytespunkt" eller "Värnäs(Q8)", som är namnet på den hållplats ni ska gå av vid. Från hållplatsen, framför bensinmacken, korsar ni väg 62 och går gångvägen förbi den lilla fiskedammen till campingen. Campingen syns ifrån hållplatsen. På helger är det tyvärr högst begränsade möjligheter att ta sig till Klarälvens Camping med buss, men någon avgång finns det via Torsby på söndagar.