Campingplats

Campingen har ca 30 elplatser samt minst lika många platser utan el. (Det går fint att boka och betala i förväg. Då får du en kod till en nyckelbox där du kan hämta nyckel till elskåp samt toaletter o.dyl.) 

Servicebyggnaden som ligger vid infarten på camping har förutom reception också gästkök, toaletter, duschar och latrinrum. OBS! Det krävs 5-kronor för att få varmvatten i duscharna. När receptionen är öppen kan man också boka tid i tvättstugan, den vedeldade bastun och få access till ett större gemensamt utrymme där man kan sitta och äta. I receptionen kan man också köpa polletter till duscharna om man inte har 5-kronor.

På campingen värnar vi också om miljön, därför ber vi er att sortera ert avfall som ni samlar på er under er vistelse och lämnar det i miljöboden. 

Klarälvens Camping är SCR-ansluten. Har du "campingkortet" Camping Key Europe får du rabatt på boendet med tält, husvagn eller husbil. (Gäller ej stuggäster) Camping Key Europe går att köpa vid incheckningen och är dessutom laddat med erbjudande och rabatter i Sverige och Europa. Du kan också köpa det här!

Vad kan vi göra på eller i närheten av campingen? Läs mer här!