Upplevelser

Att göra gemensamma upplevelser stärker gruppen

  • nest_eco_leaf Teambuilding
  • nest_eco_leaf Rätt person på rätt plats
  • nest_eco_leaf Testa nya saker tillsammans – ger nya infallsvinklar

Det går att hämta mycket energi och inspiration ifrån naturen. Att konferera med enkla medel med skogen eller älven i blickfånget kan vara ett utmärkt sätt att komma närmare varandra och lära mer. Naturen lockar fram det naturliga i oss.

DSC_0153

Bygg ert konferensrum

En helt unikt upplevelse! Ni är själva med och bygger ert konferensrum av stockar och rep. Ni är i mindre grupper om 4-7 personer på varje flotte som blir 3 x 3 meter stor när den är klar. Ni kan sätta samman flera flottar och vara en grupp på 20-25 personer på en större flotte. Ni flyter fram med hjälp av strömmen (ca 2 km/h) i Klarälven. Ni kan åka några timmar eller flera dagar, beroende på ert syfte. Ombord kan ni ha gruppdiskussioner, föredrag eller bara njuta av naturen, fiska och umgås. Vi skickar givetvis med lunch, kaffe eller middag i form av grillspett etc som ni kan äta/dricka ombord.

 

ViV-Bf-1

Naturlig teambana

Brattfallet heter vattenfallet i Halgån som inleder den mäktiga kanjonen som borrat sig ner i berget. I området runt denna kanjonen får ni göra ett äventyr med nedfirning och Burmabro samt en äventyrsjakt där ni tillsammans ska lösa vissa uppgifter som bygger på spår från den senaste istiden för ca 9000 år sedan.
En god grundkondition är bra att ha med sig.

2010-06-01-272-Version-2

Du är motorn och kartläsaren

Kanot eller kajak är ett fantastiskt sätt att ta sig fram på vattendrag. Här i norra Värmland har vi fler olika fina pärlor att välja på. Det är också en utmaning att få kanot i rätt riktning…eller ett bra sätt att lära känna varann! Detta kan också kombineras med uppgifter som ska lösas längs den rutt ni paddlar, eller också lägger vi in en kaffepaus/lunchstopp på lämplig plats.

 

Värnäsleden 6

Använd alla sinnen

Att vandra är en fantastik upplevelse. Speciellt när ni är i en natur som har mycket att berätta. Antingen kan ni själva gå i er egen takt och njuta eller också tar ni med en våra duktiga guider så ni får med er lite mer kunskap om området ni är i. Vi är blott ett stenkast från den mest värdefulla naturskogsområdet i hela Mellansverige. Här kan du bland annat se en 600 år gammal tall.  Vi kan också skicka med en ”fikakorg” på er vandring.

 

Olympiad Bä 13

Vildmarksolympiad

Det är klurigt, snabbt, precision, kreativt – vår vildmarksolympiad utmanar alla sinnen. Ni är indelade i grupper som får till uppgift att lösa några olika övningar. Det är bra att ha leksinnet på plats för det blir en prövning i er samarbetsförmåga. Analysera och ta vara på varandras styrkor.

Läs mer om en upplevelserik konferens

IMG_7535_

ATT BO

Ni kan bo ute i tält eller koja i naturen, eller i våra mysiga stugor bredvid Klarälvens strand. Vi samarbetar också med hotell i närheten.

IMG_0441

ATT ÄTA

Maten smakar som bäst när man är hungrig. Maten serverar vi oftast utomhus. Vissa rätter är ni också med att tillagar, som den klassiska kolbullen.

DET LIGGER STORA VÄRDEN I ATT BRYTA MÖNSTER OCH MÖTAS I NYA MILJÖER

Vildmark i Värmland erbjuder den naturliga mötesplatsen för er konferens eller kick off. Naturen själv skapar utrymme för nya intryck och möjligheter till gemenskap, naturliga aktiviteter, nyfikenhet och upptäckarglädje. Hos oss kan konferenslokalen vara i en timrad flottarkoja med samtal och diskussioner runt den öppna elden. Det kan också vara grupparbeten ombord på en timmerflotte som sakta glider fram på Klarälven. Vi kan givetvis också erbjuda mer traditionella konferenslokaler med tekniska hjälpmedel och möblerade rum om så önskas.