Bygg ert lag!

  • nest_eco_leaf Dit tanken far – där är vi!
  • nest_eco_leaf Personlig service
  • nest_eco_leaf Teamwork

KONFERENSRESA I VÄRMLANDS VILDMARK

Vi tar konceptet att göra något tillsammans på allvar! Ni kommer bygga er egen timmerflotte som blir ert konferensrum för några timmar. Ni samlas runt elden och samtalar – den naturliga mötesplatsen i Värmland. Ni kanske vågar steget i vår naturliga äventyrsbana eller utmana er själva med en natt ute i tält eller koja. En vandring med guide i vackert naturreservat eller en paddling med olika uppgifter att lösa. Vildmarksolympiaden som bygger på roliga uppgifter att lösa i grupp är också uppskattat. Kom en dag eller flera, se våra förslag här under:

Programförslag 1 dygn

Dag 1

Ankomst till Stöllet, ca 14 mil norr om Karlstad. Ni bjuds på lunch utomhus, där ni själv är med och gör vissa moment i tillagning.

Samling vid Klarälvens strand för genomgång av timmerflottfärden. Målet är att ni på egen hand ska bygga ert eget konferensrum, eller sällskapsrum beroende på syftet. Ni delar in er mindre grupper om 5-6 personer i varje. Ett utmärkt tillfälle för teamwork! Härefter bygger ni er egna flottar av enbart stockar och rep. Ni bygger i vattnet för de väger nästan ett ton när de är klara. De blir 3 x 3 meter stora. Vår guide finns på plats och ger er en hjälpande hand där det behövs. När ni byggt klart förtöjer ni timmerflottarna i vattnet.

Ni checkar in i enklare 4-bäddsstugor. Ni har också tid till konferens innan det är dags att ta ett välbehövligt bastubad i vedeldad bastu. Ni svalkar er genom att ta ett dopp i den friska Klarälven.

Grillmiddag vid Klarälvens strand. Kvällen fortsätter runt brasan där den sotiga kaffekokaren är redo för en styrketår när så önskas.

Dag 2

Frukostbuffé. Utcheckning.

Avfärd med timmerflottarna. Ni fortsätter er konferens i mindre grupper ombord på era timmerflottar. Ni har också tid till att fiska, bada, äta, njuta av naturen mm. Vi skickar med lunchpaket.

Ni når slutmålet, Björkebo. Ni tar iland utrustningen och river flotten.

Efter lunch hemfärd.

Vi strävar efter att skapa en gemenskap där ni kan reflektera och bygga upp en stark laganda. Er tid hos oss är inte bara en tillfällig paus från vardagen, utan en investering för att bygga en starkare och mer effektivt team.

Programförslag 2 dygn

Dag 1

Ni kommer till Sahlströmsgårdens hotell i Torsby. Ni startar med lunch, och konferens. Senare på eftermiddagen gör ni en fin kanotpaddling på Ljusnan. Middag på hotellet på kvällen.

Dag 2

Frukostbuffé, därefter transport ca 30 minuter till Klarälven. Ni bygger ert konferensrum i form av timmerflottar. När ni är klara skickar vi med lunch och kaffe ombord. Ni har också tid för att konferera i mindre grupper. Vid slutmålet river ni flottarna och åker tillbaka till hotellet för middag på kvällen. (Alt. stannar ni vid älven för grillfest utomhus på kvällen innan ni åker tillbaka till hotellet.)

Dag 3

Frukostbuffé och konferens på förmiddagen. Lunch och därefter hemfärd.

Vi tar ett helhetsansvar och anpassar det till ert syfte med ert möte. Vi arbetar vi tillsammans med andra för att skapa er unika konferensupplevelse. Oavsett om ni planerar en mindre mötesgrupp eller en stor företagskonferens, så kan vi erbjuda er en minnesvärd upplevelse. Vi är er kontakt som ser till att helheten fungerar!

Programförslag 3 dygn

Dag 1

Utomhuslunch i Brattfallet därefter tar ni er an vår naturliga äventyrsbana med både höga moment och samarbetsövningar. Em-kaffe. Därefter vandring för den som vill eller transport till övernattning i koja. Ni bor bredvid varannn på sovlavar. Ni är med och tillagar middagen som passande nog är kobullar.

Dag 2

Transport från kojan till Klarälvens Camping där ni checkar in i stugor. Ni bygger timmerflottar och förtöjer dem. På eftermiddagen vandring i Fäntjärnsskogen alt.paddling på den mäktiga Klarälven. På kvällen grillar ni själva från en härlig korvbuffé med tillbehör. Vedeldad bastu.

Dag 3

Ni åker timmerflotte. Vi skickar med lunch och kaffe ombord. Ni har också några uppgifter att lösa längs färden alternativt har ni egen konferens i mindre grupper. På kvällen blir det grillmiddag vid älvens strand.Vedeldad bastu.

Dag 4

Hemfärd.

Ibland behöver man komma bort flera dagar och testa utmaningar som man vanligtvis inte gör.

Transport

Det finns flera olika alternativ för er resa till oss. Ett sätt är givetvis bil eller buss ifrån hemorten. Vi är gärna behjälpliga med bokning av buss för er resa till och från arrangemanget. I bussen kan ni också ha föredrag, tävlingar, och grupparbete som ni har förberett mm. Det går också att åka tåg till Karlstad och vi ordnar med transfer från Karlstad.

Våra arrangemang ligger ca 5,5 timmars bilresa ifrån Stockholm, 4,5 timmar ifrån Göteborg, ca 3,5 timmar ifrån Oslo ca 2 timmar från Karlstad och ca 30 minuter från Torsby.

Börja konferensen på resan!

Läs mer om en upplevelserik konferens

Kick-off-5

ATT GÖRA

Hos oss är ni ute i naturen och får vara med och göra er konferens med hjälp av olika aktiviteter.

IMG_7535_

ATT BO

Ni kan bo ute i tält eller koja i naturen, eller i våra mysiga stugor bredvid Klarälvens strand. Vi samarbetar också med hotell i närheten.

IMG_0441

ATT ÄTA

Maten smakar som bäst när man är hungrig. Maten serverar vi oftast utomhus. Vissa rätter är ni också med att tillagar, som den klassiska kolbullen.

Den naturliga mötesplatsen

Kick-off, event, team building, konferens – det finns många namn på ett möte. Beroende på er syfte kan vi vara alternativet både för den lilla gruppen från 5 personer upp till den större gruppen på ca 100 personer. Lägerleden är en fantastik mötesplats där många tankar och idéer kan vandra under tiden blicken njuter av lågorna. Konferensrummet på en flotte har gott om frisk luft. Samarbetet prövas i våra naturliga upplevelser. Vi tar hand om helheten där ni får en unik miljö att hålla ert möte i. En kontakt – vi löser resten!