Äventyr och avkoppling!

En perfekt kombination av att bo skönt med aktiviteter som lockar till gemenskap! Ni bor på Sahlströmsgårdens hotell strax utanför Torsby. Hotellet ligger precis vid en sjö med fint bad och vedeldad bastu. Fina vandringsleder finns utanför knuten. Hotellet har också en spännande historia att bjuda på. Ni gör en kortare timmerflottfärd på en flotte ni själva bygger på den mäktiga Klarälven. Det ingår också en kanottur på Röjdån som rinner från norska gränsen genom Torsby vidare ut i Fryken.

Så här går det till:

Dag 1: 15.00 Timmerflottsinformation på Klarälvens Camping. Därefter bygger ni er egen flotte av stockar och rep. Den blir 3 x 3 meter stor. Ni bygger den i det sällskap ni bokat. Vi parar inte ihop er med andra. När ni byggt klar förtöjer ni flotten och åker till Sahlströmsgården i Torsby och checkar in. 

Dag 2: Frukost på hotellet. Ni åker tillbaka till er timmerflotte och sätter iväg på älven. Var beredda på en tur där naturen själv bjuder på vackra vyer och kanske överraskningar i form av bakvatten, sandbankar mm. Ni kan också passa på att pröva fiskelyckan. Vid slutmålet, i Björkebo, river ni er farkost och lämnar åter utrustning. Ni åker tillbaka till hotellet.

Dag 3: 10.00 vi ses vid Fordonsmuseet i Torsby. Beroende på dagsformen kan ni bestämma hur lång paddling ni vill göra.

Startdagar: Söndagar 5/6 - 28/8

Pris: SEK 3640/vuxen, Barn 3-15 år, som delar rum med vuxna, halva priset. 

I priset ingår: Timmerflottfärd, kanotpaddling, två nätter i dubbelrum på hotell Sahlströmsgården med frukost.

Minimikrav: 2 vuxna och simkunnighet hos vuxna.

Boka genom att skicka ett mail till: info@vildmark.se