Utrustning

Grundutrustning kanot Röjdån

Innehåller: Kanot, paddel, flytväst, spade, sopsäck, packtunna, topografisk karta, vattendunk, information angående turen, allemansrätten och paddelteknik. 

Kanoten lastar maximalt 400 kg inklusive paddlare. Jämför du med att vandra i fjällen kan du ha med dig betydligt mer, men det går egentligen att klara sig på väldigt lite utrustning.

Köksutrustning kanot Röjdån

Innehåller: Stormkök med bränsle, kåsa, tallrik, bestick, förskärare, smörkniv, skärbräda, stekspade, osthyvel, visp, konserv- och kapsylöppnare, potatisskalare, grilltång, plastbalja, disksvamp, diskmedel, hushållspapper, tändstickor, förvaringslåda.

Vid bokning av köksutrustning gäller att alla personer i bokningen väljer denna utrustning. Minimum 2 personer.

Tält

För turerna som är 3 dygn eller längre hyr ni ett så kallat Hillebergstält. Typen kallas Nallo och är avsett för 4 personer. Märk väl att det trots detta är ganska liten plats som är beräknad per person. Innertältet är 210 cm brett och 220 cm långt. Det är sitthöjd inne i tältet. I huvdsak förvarar Ni er utrustning ombord på timmerflotten alt. under kanoten om ni gör en kanottur för tältet har bara en absid. För att få bra komfort i tältet krävs det också att ni har med eget liggunderlag och sovsäck. Alternativt hyr ni detta av oss.

OBS! Inga hundar eller andra husdjur är välkomna i våra tält.