Om oss

Vildmark i Värmland startade 1980 med att erbjuda timmerflottfärder för privatpersoner och grupper på Klarälven. Idag är vi ett företag som erbjuder oförglömliga upplevelser i naturen, på naturens villkor.

I år är det 43 år sedan företaget startade och timmerflottfärden är fortfarande den upplevelse som är allra populärast. För privatpersoner har vi ett antal paket som är bokningsbara via vår on-linebokning eller via någon av våra reseagenter i utlandet. För företag erbjuder vi specialanpassade upplägg beroende på syfte och önskemål. Vi tar även hand om helheten för företaget och inkluderar boende på hotell eller i koja, föredrag, mat och transporter.  

Vi erbjuder också kanotpaket på olika vattendrag i norra Värmland, där du paddlar på egen hand, medan vi hjälper dig med allt runt omkring. Vi har också en camping, Klarälvens Camping i Stöllet, där vi har drygt 20 stugor och campingplatser. Hälften av stugorna är också öppna vintertid. Vill du se bäver kan du vara med på våra bäversafaris som vi arrangerar under några sommarkvällar. Äventyrsbanan i Brattfallet är en kittlande utmaning för grupper. Vi har ett helårsöppet kontor, beläget i Torsby. Sommartid, när allt är igång, är vi ca 20 personer som ser fram att ta emot dig som gäst.