Tillägg Kanot på Röjdån

2016-Tom Lindström-Utrustning Gr

KÖKSUTRUSTNING

Stormkök med bränsle (inklusive 2 kastruller, kittel, stekpanna), kåsa, tallrik, bestick, förskärare, smörkniv, skärbräda, stekspade, osthyvel, visp, konserv- och kapsylöppnare, potatisskalare, plastbalja, diskborste, diskmedel, hushållspapper, tändstickor. Allt packat i en förvaringslåda.

Vid bokning av köksutrustning gäller att alla deltagare i samma bokning väljer denna utrustning. Minst 2 personer krävs för att få beställa köksutrustning.

sovsäckar

SOVSÄCK

Sovsäck innehåller förutom själva sovsäcken ett innerlakan samt ett liggunderlag. Det är ett enkelt liggunderlag som bara isolerar mot kyla.

Tips: Se till att ni kommer i sovsäcken i tid. Stig upp tidigt på morgonen och lyssna på fåglarna istället. Njut av djurlivet när ni är ute.

DCIM100GOPROGOPR5273.

TÄLT

Ni hyr ett tält av märket Hilleberg som är avsett för 4 personer. Märk väl att det trots detta är ganska liten plats som är beräknad per person. Innertältet är 210 cm brett och 220 cm långt. Det är sitthöjd inne i tältet.

För att få bra komfort i tältet krävs det också att ni har med eget liggunderlag och sovsäck. Alternativt hyr ni detta av oss.

OBS! Inga hundar eller andra husdjur är välkomna i våra tält.