Priser och avgångar

Period: 5 juli - 9 augusti 2022
Startdagar: Tisdagar. 
Samlingsplats/tid: Vildmarksbyn Eden, ca 25 km från Sunne. 
Pris per person: SEK 4260/vuxen, SEK 2130/barn under 15 år. (Bäversafari är ett kvällsarrangemang där man måste vara tyst för att ev. kunna få syn på bäver. Ej lämpligt för små barn.) 

Priset innehåller: Boende två nätter i en mysig koja i Vildmarksbyn Eden inkl. tillgång till vedeldad bastu, guidad visning av skogens konung i älgparken "Moose-World", boende två nätter i Standardstuga på Klarälvens Camping, timmerflottfärd med säkerhetsutrustning, bäversafari med guide,  (En timmerflotte och en koja rymmer 5 personer. Vi parar inte ihop er med andra resenärer. Min.antal 2 vuxna.)

Vildmarksbyn är en fantastisk plats mitt ute i skogen. För att till fullo njuta av platsen ingår det två nätter i paketet. Ni kan läsa mer om vildmarksbyn Eden, genom att klicka på texten här under. 

Tillägg Vuxna Barn 5 - 15 år
Bäddad och klart i Vildmarksbyn 400 400
Kanot under timmerflottfärden 450/kanot  
Lakan vid boende i stuga på Klarälvens Camping 150 150
Avbeställningsskydd 180 90
Slutstädning standardstuga 600/stuga    

Allmänna krav: Minst 2 vuxna/timmerflotte, varav minst en person 18 år eller äldre. Simmkunnighet hos vuxna. Allt deltagande sker på eget ansvar. Arrangemanget kräver tillgång till egen bil. Läs våra resevillkor i samband med bokningen.