Priser och avgångar

Timmerflottfärd 1 dygn

Period: 8 juni - 31 augusti 2022
Startdagar: 
8 juni - 31 augusti: Onsdagar och fredagar
dessutom Söndagar i perioden 1 juli - 21 augusti.
Samlingsplats/tid: 
Kl. 14.30, på Klarälvens Camping, ca 2 timmar norr om Karlstad. OBS! Det är viktigt att ni håller denna tid!

Priser per person, SEK

(i tabellen nedan kan du klicka på ord med kursiv stil för mer information)

Timmerflottfärd 1 dygn Vuxna Barn 3-15 år Grupper*
med stuga Economy  1890 945  
med stuga Budget  1790 895 1640
med egen husvagn** 1790 895  
Tillägg Vuxna Barn 3-15 år Grupper*
Sänglinne 150 150 150
Avbeställningsskydd  180 90 90
En extra natt i ekonomistuga*** 290 145  
En extra natt i budgetstuga*** 210 105  
Slutstädning budgetstuga 400/stuga    
Slutstädning ekonomistuga 600/stuga    
Kanot 450/kanot    
Bo i Standardstuga (i stället för Economy) 50 25  

I priset ingår: En natt i stuga, timmer, rep, flytväst, paddlar, stakstör, karta, livboj, instruktör under byggtiden samt hjälp med omtransport av er ert fordon till slutmålet. Ni tar med egna lakan och städar stugan själva om ni inte hyr till detta enligt tillägg ovan. Kan varmt rekommendera att boka en extra natt i stugan efter själva timmerflottfärden. Ni kommer att kunna njuta mer av dagen, om ni vet att ni inte måste åka vidare samma dag. 

OBS! Var vänlig notera att husdjur inte är välkomna i de flesta av våra ekonomistugor. I ekonomistugor får ni inte övernatta i sovsäckar, utan här krävs lakan.

Vill ni bo i en standardstuga istället? Standard har dusch och toalett i stugan. Du lägger bara till 50 kr/vuxen och 25 kr/barn på priset för en ekonomistuga i så fall. Gör en notis om detta på meddelande raden, när du bokar, så fixar vi detta om vi har standardstugor tillgängliga.

*Grupper: Gruppriset gäller om ni är minst 10 personer som bokar tillsammans. Priset gäller per person oavsett ålder. Ni beräknas vara 5-6 personer per timmerflotte, varav minst två vuxna.

**Kommer ni med egen husvagn ingår det el och två nätter på Klarälvens Camping. Notera att det inte fungerar med husbil, eftersom bilen står vid slutmålet för timmerflottfärden under natten.

***under juni månad ingår en extra natt efter timmerflottfärden i vald kategori av stuga.

Krav: Minst 2 vuxna/timmerflotte, varav minst en person 18 år eller äldre. Simkunnighet hos vuxna. Arrangemanget måste förbokas. I samband med bokningen kan ett avbeställningsskydd tecknas. Allt deltagande sker på eget ansvar. Tillgång till eget fordon en förutsättning vid bokning av extra natt. Läs våra bokningsvillkor i samband med bokning.