Priser och avgångar

Timmerflottfärd 1 dygn

Period: 2 juni - 1 september 2023
Startdagar: 
2 juni - 1 september: Onsdagar och fredagar
dessutom Söndagar i perioden 2 juli - 20 augusti.
Samlingsplats/tid: 
Kl. 14.30, på Klarälvens Camping, ca 2 timmar norr om Karlstad. OBS! Det är viktigt att ni håller denna tid!

Priser per person, SEK

(i tabellen nedan kan du klicka på ord med kursiv stil för mer information)

Timmerflottfärd 1 dygn Vuxna Barn 3-15 år Grupper*
med stuga Economy  2310 1155  
med stuga Budget  2210 1105 2060
med egen husvagn** 2110 1080  
Tillägg Vuxna Barn 3-15 år Grupper*
Sänglinne 180 180 180
Avbeställningsskydd  190 95 95
En extra natt i ekonomistuga*** 310 155  
En extra natt i budgetstuga*** 220 110  
Slutstädning budgetstuga 400/stuga    
Slutstädning ekonomistuga 600/stuga    
Kanot 480/kanot    
Bo i Standardstuga (i stället för Economy) 60 30  

I priset ingår: En natt i stuga, timmer, rep, flytväst, paddlar, stakstör, karta, livboj, instruktör under byggtiden samt hjälp med omtransport av er ert fordon till slutmålet. Ni tar med egna lakan och städar stugan själva om ni inte hyr till detta enligt tillägg ovan. Kan varmt rekommendera att boka en extra natt i stugan efter själva timmerflottfärden. Ni kommer att kunna njuta mer av dagen, om ni vet att ni inte måste åka vidare samma dag. 

OBS! Var vänlig notera att husdjur inte är välkomna i de flesta av våra ekonomistugor. I ekonomistugor får ni inte övernatta i sovsäckar, utan här krävs lakan.

Vill ni bo i en standardstuga istället? Standard har dusch och toalett i stugan. Du lägger bara till 60 kr/vuxen och 30 kr/barn på priset för en ekonomistuga. Gör en notis om detta på meddelanderaden, när du bokar, så fixar vi detta om vi har standardstugor tillgängliga.

*Grupper: Gruppriset gäller om ni är minst 10 personer som bokar tillsammans. Priset gäller per person oavsett ålder. Ni beräknas vara 5-6 personer per timmerflotte, varav minst två vuxna.

**Kommer ni med egen husvagn ingår det el och två nätter på Klarälvens Camping. Notera att det inte fungerar med husbil, eftersom bilen står vid slutmålet för timmerflottfärden under natten.

***under juni månad ingår en extra natt efter timmerflottfärden i vald kategori av stuga utan extra kostnad.

Krav: Minst 2 vuxna/timmerflotte, varav minst en person 18 år eller äldre. Simkunnighet hos vuxna. Arrangemanget måste förbokas. I samband med bokningen kan ett avbeställningsskydd tecknas. Allt deltagande sker på eget ansvar. Tillgång till eget fordon en förutsättning vid bokning av extra natt. Läs våra bokningsvillkor i samband med bokning.