Timmerflotte all inclusive - 3 dygn

Timmerflottfärd när den är som bäst!

Den bästa kombinationen för dig som vill ha en äkta naturupplevelse i kombination med lite "lyx". Lägerplatserna är förutbestämda och middagarna serveras antingen ute över elden eller i er stuga. Ni gör fortfarande själva färden på älven på egen hand och ni får givetvis vara med och bygga er egen flotte av stockar och rep, men vi fixar resten! 

Detta äventyr på Värmlands pulsåder, Klarälven, kommer att ge er oförglömliga minnen och unika upplevelser. Att timmerflotta är mer äventyrligt än många tror, men innebär också fullständig avkoppling från vardagen. Att leva i nuet får en ny betydelse när du färdas på älven. Nya utmaningar väntar bakom varje krök… Det gäller att vara vaksam samtidigt som ni kopplar av. Två nätter bor ni i stuga, en natt i tält. Frukost samt middagarna arrangerar vi tillsammans med er på platserna för övernattning. Lunch och fika får ni med ombord och äter när det passar er. Egentligen har Karin Boye redan sagt allt i sin dikt:

I rörelse

"Den mätta dagen, den är aldrig störst. Den bästa dagen är en dag av törst. Nog finns det mål och mening i vår färd - men det är vägen, som är mödan värd. Det bästa målet är en nattlång rast, där elden tänds och brödet bryts i hast. På ställen, där man sover blott en gång, blir sömnen trygg och drömmen full av sång. Bryt upp, bryt upp! Den nya dagen gryr. Oändligt är vårt stora äventyr."