Timmerflotte 1 dygn - En oförglömlig upplevelse

En oförglömlig upplevelse, 1 dygn

Att bygga och åka på sin egen timmerflotte är ett äventyr oavsett om man bara är ute en kort eller lång tur. I denna upplevelse bygger ni er timmerflotte första dagen. Det är fysiskt ansträngande. Var beredd på att kvala upp ärmarna och rulla stock. Stockarna ligger på stranden och ni bygger flotten i vattnet, eftersom den väger drygt ett ton när den är klar. Efter att antal timmar är ni klara och förtöjer flotten vid strandkanten. Stolta kan ni titta på ert byggnadsverk och passa på att grilla något medan kvällen lägger sig. Ni övernattar i en stuga på Klarälvens Camping.

Nästa dag flyter ni iväg på den mäktiga Klarälven. Var beredda på en tur där naturen själv bjuder på vackra vyer och kanske överraskningar i form av bakvatten, sandbankar mm.

Ett tips är att utnyttja vårt erbjudande om en extra natt efter timmerflottfärden, så slipper ni känna stress under er färd på älven. Ni kan i stället fullt ut njuta av dagen och ha ytterligare en natt i stugan. Kanske passar det att hyra den vedeldade bastun efter en dag på älven?

Kommer ni med husvagn? Det går också bra att göra detta paket med boende i egen husvagn.