Grupper

Oavsett om ni är en liten eller stor grupp så väntar naturen på att göra er grupp starkare, mer samarbetsvillig, bättre förberedd på det oväntade. I naturen använder vi oss av olika teambuildande aktiviteter för att göra er resa till ett värdefullt och lärorikt minne.

  • check_circle Häng runt lägerelden
  • check_circle Syftet är målet
  • check_circle Skapa minnen för livet

En vildmarksupplevelse skapar gemenskap

Våra teambuildingaktiviteter passar för alla – företag, idrottslag, skolklasser, konfirmationsgrupper med mera. Att delta i vildmarksaktiviteter som kanotpaddling och timmerflottbygge innebär både fysiska och mentala utmaningar. Dessa utmaningar kan hjälpa till att skapa samhörighet och kräver samarbete för att nå målen. Oavsett vilken grupp du tillhör erbjuder vi upplevelser som främjar teambuilding, gemenskap och hjälper till att förbättra samarbetet och kommunikationen i gruppen.

IMG_1184

FÖRETAGSKONFERENS

Ett gediget samarbete där ni får nya uppgifter att lösa. För företag bygger vi ett paket i samråd med er som passar ert syfte med ert möte. Ert konferensrum bygger ni själva.

_DSC6137

SKOLRESOR

För skolgrupper, erbjuder vi färdiga paket. De är 2 eller 3 dagar med utgångspunkt från Klarälvens Camping. Bor gör ni i våra timmerstugor. Aktiviteterna sker ute i naturen.

IMG_6396

ANDRA GRUPPER

Är ni en ungdomsgrupp, lag, firar ni jämn födelsedag, ska ni ha möhippa/svensexa, eller är ni en annan grupp av vänner? För er passar våra timmerflottfärder, ett, fyra eller sju dygn. Ni kan också finna inspiration i de färdiga paket som vi erbjuder skolgrupper eller programförslag till konferensgrupper. Hör av er så hjälper vi gärna till!

 

Vanliga frågor
Finns det lakan i stugan?

Ni tar med egna lakan eller hyr dessa från oss. I ekonomi- och standardstugor är sovsäckar ej tillåtna.

Hur tar vi oss till er?

Vi kan hjälpa mer att boka en buss som hämtar/lämnar er på hemorten. Ni åker egna bilar eller en kombination av tåg och buss.

Kan ni fixa mat till oss, om vi kommer som grupp?

Ja vi samarbetar med cateringföretag som serverar mat.

Vad gäller om någon i gruppen måste avboka?

Vi har speciella bokningsregler för grupper som finns under  rubriken ”Bra att veta”. Är ni ett företag finns bokningsreglerna i offerten.

Måste vi städa stugan?

Om ni inte hyr städningen av oss städar ni själva före avresan. I stugan finns en anvisning om vad vi förväntar oss av en städning. Städutrustning hittar ni i stugan.

Vilken ålder passar skolresorna för?

Skolresorna passar från åk. 6 och äldre.

Kick-off

En oförglömligt möte som gör skillnad. Låt naturen vara med och utforma ert nästa möte. En flott färd på en flotte nedför Klarälven, härligt häng runt elden när skymningen faller, utmana varandra i vår vildmarksolympiad. Eller varför inte låta er inspireras av en person som korsat Stilla Havet på en Bambuflotte. Eller vandra i ett av Mellansveriges mest värdefulla naturskogsområde, Fänstjänsskogen. Bo i koja eller hotell. Naturen väntar på er!