Skolresor i Värmland

  • nest_eco_leaf Utomhus
  • nest_eco_leaf Tillsammans
  • nest_eco_leaf Aktivt

Förvandla er skolresa till ett äventyr i vildmarken med flottbygge, rappellering och kanotpaddling. Åk två eller tre dagar och välj mellan paketen som ni hittar här.  Det hinns med mycket på ett par dagar i vildmarken och framför allt är ni alla på ett och samma ställe!

_DSC6105

FLOTTAREN 3 DAGAR

Ni bygger själva av stockar och rep er egen timmerflotte och flyter med strömmen på Klarälven. Det är tufft och kräver samarbete, men samtidigt kul att göra en ”riktigt båt” och ni har tid att lära känna varandra och visa vad ni går för. Första kvällen får ni också prova på att paddla kanot eller sit-on-top-kajaker. Ni övernattar i stugor på Klarälvens Camping.

Pris 1590 kr/person

2012-Björn Guido Heuser-Kajak Rottnan-7

ÄVENTYRET 3 DAGAR

Ett paket som samlat det bästa ni kan uppleva i naturen. Ni bygger era egna flottar av stockar och rep, ni ska våga släppa taget och fira er ner i en kanjon och ni får paddla sit-on-top-kajaker. Ni övernattar i stugor på Klarälvens Camping.

Pris 1790 kr/person

20150722-DSC_7039

LILLA FLOTTAREN 2 DAGAR

Tänk er att ni själva ska bygga den flotte som ni ska flyta fram med på Klarälven! Det blir en utmaning och äventyr ni sent kommer at glömma. Ni övernattar i stugor på Klarälvens Camping.

Pris 1190 kr/person

IMG_1898

LILLA ÄVENTYRET 2 DAGAR

Vid Brattfallet har naturen bildat en naturlig kanjon. Här får ni testa på att fira er ner från en gammal bro till botten på kanjonen. Ni blir också indelade i några grupper som lösa olika uppgifter i naturen. På Klarälven paddlar ni sit-on-top-kajaker. Ett kul och enkelt sätt att ta sig fram på vattnet. Ni övernattar i stugor på Klarälvens Camping.

Pris 1290 kr/person

Skolresa i Värmland

I Värmland, ca 2 timmar norr om Karlstad, väntar äventyret på dej! Att resa med klassen är ett kul sätt att lära känna varann utanför skolan. En skolresa kan också vara ett fint minne att avsluta ett lärorikt läsår med, eller ett prefekt sätt att starta ett läsår tillsammans.