Standardstuga

IMG_7525
IMG_9547
IMG_9551
IMG_9548
IMG_9545
IMG_9544
IMG_9553
IMG_9552
IMG_2969

Standardstuga

fr. 1040 kr/natt
nest_eco_leaf Stugan har ett gemensamt utrymme med bord/bänkar och två små sovrum.
nest_eco_leaf Pentry, utrustad med kaffe- och vattenkokare, micro, kylskåp, två plattor och porslin för 4 resp. 5 personer.
nest_eco_leaf I stugan finns WC, handfat och dusch.
nest_eco_leaf De undre sängarna har riktiga bäddmadrasser. Översängarna går att fälla upp. Det finns täcken och kuddar i sängarna.
nest_eco_leaf I 5-bädds-stugan har det ena rummet två sängar på golvet bredvid varann och en säng som är nedfällbar ovanför dessa.
nest_eco_leaf Rökning ej tillåten.

Ni har med egna lakan eller hyr dessa av oss. OBS! Här får ni inte sova med egna sovsäckar.

  • Passar för en familj.
  • WiFi finns i stugan.
  • Plats för bilen bredvid stugan.

Priser 2024

Standardstuga (SEK/natt)1/5-17/618/6-18/819/8-21/12
4 bäddar104010901040
5 bäddar109011401090
Sjunde natten gratis
Tillägg (SEK)
Avbeställningsskydd120/stuga
Sänglinne inkl. handduk180/set
Slutstädning600/stuga
Vanliga frågor
Hur hittar vi till Klarälvens Camping?

Klarälvens Camping ligger i korsningen E45/62. En vägbeskrivning hittar ni här.

Finns det lakan i stugan?

Ni tar med egna lakan eller hyr dessa från oss. I ekonomi- och standardstugor är sovsäckar ej tillåtna.

Måste vi städa stugan?

Om ni inte hyr städningen av oss städar ni själva före avresan. I stugan finns en anvisning om vad vi förväntar oss av en städning. Städutrustning hittar ni i stugan.

Får vi ha hund på Klarälvens Camping?

Hundar är välkomna till Klarälvens Camping. Hunden ska vara kopplad på området och hänsyn måste visas till andra gäster och personal på Klarälvens Camping.

Finns det mat på campingen?

Vi har tyvärr varken restaurant eller kafé på Klarälvens Camping. Ca 300 m från campingen hittar ni Mac45, en bensinmack med snabbmat och luncherbjudande. Fråga gärna oss i receptionen efter ytterligare förslag på restauranger och kaféer lite längre bort.

När är det check in/check out?

På ankomstdagen har ni tillgång till stugan/campingplatsen fr o m kl 15.00 om inget annat är uppgjort. På avresedagen lämnar ni tillbaka nyckeln senast kl 11.00.

Kan man ladda bilen på campingen?

Vi har tyvärr ingen laddstolpe på Klarälvens Camping. Ni kan ladda bilen ca 300 m från campingen vid korsningen E45/62.

Vad kan man göra på campingplatsen?

Klarälvens Camping ligger direkt vid Klarälvens strand som bjuder på ett dopp. På området har vi en bastu som ni kan hyra samt en lekplats och gott om plats för lek och spel. När receptionen är öppen har ni också tillgång till samlingssalen där det finns TV och bord som ni kan sitta runt ifall vädret kräver det. Det finns flera eldstäder på området, fråga oss gärna efter en grill att låna. Ni kan fiska i Klarälven eller i sjön alldeles bredvid campingen (Put and take). OBS! Fiskekort krävs. Självfallet kan ni även boka någon av våra aktiviteter i mån av plats. Fråga i receptionen efter timmerflottfärder, kanotturer eller bäversafari.

Aktiviteter på Klarälvens Camping

Vildmark Värmland - Klarälvens CampingFoto: Tommy Pedersen070-3046086

TIMMERFLOTTE 1 DAG

En dag, det brukar de flesta ha tid med, men ha i åtanke att det är en riktigt tuff och upplevelserik dag, där ni både bygger, åker och river er timmerflotte. Man brukar behöva hela dagen. De flesta är inte iland förrän kvällen gör sig påmind. Ta med rejält med mat för hela dagen/kvällen och ett ombyte med kläder. Sträckan ni åker är ca 10 km och strömmen i Klarälven för er framåt. Ni hinner få en smak av den unika timmerflottfärden.

beaver-1-hs

BÄVERSAFARI

Under ett antal sommarkvällar kan ni göra en fin tur i kanot eller gummibåt (beroende på hur många ni är) på den lugnt strömmande Klarälven. Ni är mitt i naturens centrum när skymningen sänker sig och samtidigt håller ni ögonen öppna för att om möjligt få syn på bävern.

IMG_5546

NYFIKEN PÅ KANOT?

Vill ni se landskapet ur vattnets perspektiv? Har ni alltid drömt om att försöka paddla kanot? Vill ni vara bortkopplade en liten stund mitt i vardagen? Hyr en kanot och testa ett av våra förslag på vattendrag och rutt. Ni kan paddla fram och tillbaka eller välja att bli transporterade i ena riktningen.

Sagt av våra gäster

Det fanns det vi behövde för en natt, bra alternativ till en övernattning, stugorna lämpar sig bäst på vår, sommar och höst
Klarälvens Camping
Sköna sängar fast svårt att komma upp till överslafen.
Klarälvens Camping
Små stugor med det man behöver för en natt. Fräscht.
Klarälvens Camping
Lätt att hitta, bra skyltat. Bra information inför vistelsen. Skönt med parkering precis utanför. Fanns vattenkokare och allt annat vi behövde.
Klarälvens Camping
Vore bra med extra kuddar.
Klarälvens Camping
Bekväm övernattning och bra service via telefon.
Klarälvens Camping
Bra med egen dusch i stugan!
Klarälvens Camping
Vi bodde i en 4-manna stuga med dusch. Väldigt mysig stuga med veranda. Bemötande var varmt och vi fick information om vilka smultronställen som man inte får missa. Dag 2 så byggdes det timmerflottar som vi gick ned och tittade på. Väldigt uppskattat att det är grunt en bra bit ut i Klarälven på campingen så att vi kunde släppa barnen lösa. Vi kommer definitivt att återkomma hit. Tack för en bra vistelse!
Klarälvens Camping