Konferens i Värmland

Vi erbjuder konferenser utöver det vanliga i en fantastisk omgivning. På vår anläggning omges ni av en härlig miljö och kan delta i aktiviteter som främjar samarbete och utveckling. Vi strävar efter att skapa en gemenskap där ni kan reflektera och bygga upp en stark laganda. Er tid hos oss är inte bara en tillfällig paus från vardagen, utan en investering för att bygga en starkare och mer effektiv grupp.

  • check_circle Utforska nya sidor hos varandra
  • check_circle Bygg ett lag
  • check_circle Skapa minnen tillsammans

En minnesvärd konferensupplevelse

Vi förstår vikten av personlig service och samarbete för att skapa ett helhetskoncept som passar just era syften och önskemål. Därför arbetar vi tillsammans med er för att utveckla en unik konferensupplevelse. Oavsett om ni planerar en mindre mötesgrupp eller en stor företagskonferens, så kan vi erbjuda er en minnesvärd upplevelse.

D1SC_3338

KONFERENSFÖRSLAG

Vi tar konceptet att göra något tillsammans på allvar! Ni kommer bygga er egen timmerflotte som blir ert konferensrum för några timmar. Ni samlas runt elden och samtalar – den naturliga mötesplatsen i Värmland. Ni kanske vågar steget i vår naturliga äventyrsbana eller utmana er själva med en natt ute i tält eller koja. En vandring med guide i vackert naturreservat eller en paddling med olika uppgifter att lösa. Vildmarksolympiaden som bygger på roliga uppgifter att lösa i grupp är också uppskattat.

4

UPPLEVELSER

Det går att hämta mycket energi och inspiration ifrån naturen. Att konferera med enkla medel med skogen eller älven i blickfånget kan vara ett utmärkt sätt att komma närmare varandra och lära mer. Naturen lockar fram det naturliga i oss.

1000007479

BOENDE

Att välja ett boende som inte är så bekvämt och tillrättalagt som hotell för en natt eller två kan ses som en petitess, men i ett vidare perspektiv kan det vara just det du kommer ihåg bäst och gör dig mer öppen för nya intryck och få dig att se saker på ett annat sätt.

IMG_4624-1

MATEN

Maten smakar som bäst när man är hungrig! När ni är hos oss är ni utomhus och då blir man extra hungrig. Vi samarbetare med lokala restauranger som förser er med lokal läckerheter, men ni kan också själva vara med och tillreda er måltid.

SW Tf2 kopiera

FÖRFRÅGAN

Vill ni boka ett evenemang? Fyll enkelt och smidigt i era uppgifter i vår formulär, så hör vi av oss med ett förslag till er!