icon

Konferens i Värmland

I en fantastisk miljö och med aktiviteter som bygger på samarbete skapar vi förutsättningar för utveckling, gemenskap, eftertanke och framgångsrik laganda. Er tid hos oss är en investering för framtidens lag. Med kvalitet och personlig service bygger vi i samråd mer er ett helhetskoncept som stämmer överens med era syften och önskemål. 

Annorlunda upplevelse med många valmöjligheter

Bygg er egen timmerflotte av stockar och rep. Våga steget i vår naturliga äventyrsbana. Koppla av och njut i våra vedeldade badtunnor. Konferera runt den sprakande elden i en timrad flottarkoja eller på hotell. Bo i sovsäck eller säng. Ät en gourmetmåltid i skogen eller på restaurang… 

”Sedan sinnet utvidgats med en ny idé, återgår det aldrig till sin ursprungliga storlek" (Koestenbaum) 

Välkommen med er offertförfrågan!

Få ut mer av din timmerflottfärd eller kanottur. Boka vår “Grundkurs i friluftsliv”! Tillägget visas vid varje tur där kursen finns som tillval.
Vecka Söndagar från 24/6 - 19/8 2018 Boka nu
Ett nytt paket 2017 med en kort timmerflottfärd och 2 övernattningar i tält
Vecka Alla helger i juni Boka nu
Icon

Vildmark Värmland - Vildmarksupplevelser i Sverige

Sveriges alla skogar, sjöar, älvar och berg erbjuder enastående möjligheter till ett rikt och varierat friluftsliv. Vårt avlånga land sträcker sig genom flera klimatzoner vilket ger varje landsdel sin specifika karaktär vad det gäller växtlighet och djurliv. Från Norrlands storslagna fjäll och myrmarker till södra Sveriges böljande landskap.

Få platser kan dock erbjuda lika bra förutsättningar till upplevelser i naturen som Värmland. Detta skogslän där trolska tjärnar, den mäktiga Klarälven, slingrande skogsälvar, blånande berg och Vänern med dess skärgård bildar ett Sverige i miniatyr. Här är det nära till oförglömliga upplevelser i naturen där timmerflottfärd på Klarälven är något alldeles speciellt. Välkommen att uppleva vildmark i Värmland!