Tillägg Kanot i Bergslagen

2016-Tom Lindström-Utrustning Gr

KÖKSUTRUSTNING

Stormkök med bränsle (inklusive 2 kastruller, kittel, stekpanna), kåsa, tallrik, bestick, förskärare, smörkniv, skärbräda, stekspade, osthyvel, visp, konserv- och kapsylöppnare, potatisskalare, plastbalja, diskborste, diskmedel, hushållspapper, tändstickor. Allt packat i en förvaringslåda.

Vid bokning av köksutrustning gäller att alla deltagare i samma bokning väljer denna utrustning. Minst 2 personer krävs för att få beställa köksutrustning.

2021-IngMarie Junler-Mat ute

PROVIANT

Vid starten för er kanottur kommer ni att få en låda med råvaror. Den innehåller ungefär följande: potatismos, ris, pasta, någon typ av kött, grönsaker, juice, mjölk, filmjölk, majsflingor eller müsli, kaffe, te, bröd, pålägg, saft, buljong, salt, köttbullar, fiskbullar, köttkonserv, skinka, korv, äpplen, tomater, lök, kex, soppor, morötter, kålrötter, etc.

Innehållet kan variera lite beroende på vilka färskvaror och grönsaker etc som finns inne i affären. Maten, förutom mölkprodukterna,är beräknad att räcka för hela turen. Ni komponerar och tillagar själva måltiderna av de råvaror som finns med. Om du är allergisk mot någonting så byter vi såklart ut den maten mot någonting annat. Meddela oss bara i god tid för beställning.

Vid beställning av proviant, ska alla i samma kanot beställa proviant. Minst 2 personer krävs för att få beställa proviant.

sovsäckar

SOVSÄCK

Sovsäck innehåller förutom själva sovsäcken ett innerlakan samt ett liggunderlag. Det är ett enkelt liggunderlag som bara isolerar mot kyla.

Tips: Se till att ni kommer i sovsäcken i tid. Stig upp tidigt på morgonen och lyssna på fåglarna istället. Njut av djurlivet när ni är ute.

DCIM100GOPROGOPR5273.

TÄLT

Ni hyr ett tält av märket Hilleberg som är avsett för 4 personer. Märk väl att det trots detta är ganska liten plats som är beräknad per person. Innertältet är 210 cm brett och 220 cm långt. Det är sitthöjd inne i tältet.

För att få bra komfort i tältet krävs det också att ni har med eget liggunderlag och sovsäck. Alternativt hyr ni detta av oss.

OBS! Inga hundar eller andra husdjur är välkomna i våra tält.