icon

Andra aktiviteter

Förutom timmerflottfärder på Klarälven erbjuder vi kanotpaket där du paddlar i älvar och sjöar i norra Värmland. 

Vi har även en naturlig äventyrsbana i Brattfallet, vandringspaket och bäversafari. Det är "snälla" upplevelser i naturen, (även om det i vissa stunder kan kittla i magen och vara lite tufft ibland), för alla åldrar där ni gör saker tillsammans.

Få ut mer av din timmerflottfärd eller kanottur. Boka vår “Grundkurs i friluftsliv”! Tillägget visas vid varje tur där kursen finns som tillval.
Vecka Söndagar från 24/6 - 19/8 2018 Boka nu
Ett nytt paket 2017 med en kort timmerflottfärd och 2 övernattningar i tält
Vecka Alla helger i juni Boka nu
Icon

Vildmark Värmland - Vildmarksupplevelser i Sverige

Sveriges alla skogar, sjöar, älvar och berg erbjuder enastående möjligheter till ett rikt och varierat friluftsliv. Vårt avlånga land sträcker sig genom flera klimatzoner vilket ger varje landsdel sin specifika karaktär vad det gäller växtlighet och djurliv. Från Norrlands storslagna fjäll och myrmarker till södra Sveriges böljande landskap.

Få platser kan dock erbjuda lika bra förutsättningar till upplevelser i naturen som Värmland. Detta skogslän där trolska tjärnar, den mäktiga Klarälven, slingrande skogsälvar, blånande berg och Vänern med dess skärgård bildar ett Sverige i miniatyr. Här är det nära till oförglömliga upplevelser i naturen där timmerflottfärd på Klarälven är något alldeles speciellt. Välkommen att uppleva vildmark i Värmland!