Upplev tillsammans!

Hos oss får ni en upplevelse ni har glädje av under lång tid. Det är i naturen som det oväntade inträffar. Att vistas med andra ute i sol, regn och vind brukar vara lärorikt både för dig som individ och gruppen.

NYHET! Få ut mer av din timmerflottfärd eller kanottur. Boka vår “Grundkurs i friluftsliv”! Tillägget visas vid varje tur där kursen finns som tillval.
Vecka Söndagar från 25/6 - 20/8 2017 Boka nu
Ett nytt paket 2017 med en kort timmerflottfärd och 2 övernattningar i tält
Vecka Alla helger i juni Boka nu

Vildmarksupplevelser i Sverige

Sveriges alla skogar, sjöar, älvar och berg erbjuder enastående möjligheter till ett rikt och varierat friluftsliv. Vårt avlånga land sträcker sig genom flera klimatzoner vilket ger varje landsdel sin specifika karaktär vad det gäller växtlighet och djurliv. Från Norrlands storslagna fjäll och myrmarker till södra Sveriges böljande landskap.

Få platser kan dock erbjuda lika bra förutsättningar till upplevelser i naturen som Värmland. Detta skogslän där trolska tjärnar, den mäktiga Klarälven, slingrande skogsälvar, blånande berg och Vänern med dess skärgård bildar ett Sverige i miniatyr. Här är det nära till oförglömliga upplevelser i naturen där timmerflottfärd på Klarälven är något alldeles speciellt. Välkommen att uppleva vildmark i Värmland!