Den naturliga mötesplatsen

Det ligger stora värden i att bryta mönster och mötas i nya miljöer

Vildmark i Värmland erbjuder den naturliga mötesplatsen för er konferens eller kick off. Naturen själv skapar utrymme för nya intryck och möjligheter till gemenskap, naturliga aktiviteter, nyfikenhet och upptäckarglädje. Hos oss kan konferenslokalen vara i en timrad flottarkoja med samtal och diskussioner runt den öppna elden. Det kan också vara grupparbeten ombord på en timmerflotte som sakta glider fram på Klarälven. Vi kan givetvis också erbjuda mer traditionella konferenslokaler med tekniska hjälpmedel och möblerade rum om så önskas. 

Så här kan det gå till:

13.00 Ankomst till Stöllet, ca 14 mil norr om Karlstad. Ni bjuds på lunch utomhus, där ni själv är med och gör vissa moment i tillagning.

14.00 Samling vid Klarälvens strand för genomgång av timmerflottfärden. Målet är att ni på egen hand ska bygga ert eget konferensrum, eller sällskapsrum beroende på syftet. Ni delar in er mindre grupper om 5-6 personer i varje. Ett utmärkt tillfälle för teamwork! Härefter bygger ni er egna flottar av enbart stockar och rep. Ni bygger i vattnet för de väger nästan ett ton när de är klara. De blir 3 x 3 meter stora. Vår guide finns på plats och ger er en hjälpande hand där det behövs. När ni byggt klart förtöjer ni timmerflottarna i vattnet.

16.30 Ni checkar in i enklare 4-bäddsstugor. Ni har också tid till konferens innan det är dags att ta ett välbehövligt bad i vedeldade badtunnor och bastubad i vedeldad bastu. Ni svalkar er genom att ta ett dopp i den friska Klarälven.

20.00 Grillmiddag vid Klarälvens strand. Kvällen fortsätter runt brasan där den sotiga kaffekokaren är redo för en styrketår när så önskas.

Nästa dag

08.00 Frukostbuffé. Utcheckning.

09.00 Avfärd med timmerflottarna.Ni fortsätter er konferens i mindre grupper ombord på era timmerflottar. Ni har också tid till att fiska, bada, äta, njuta av naturen mm. Vi skickar med lunchpaket.

13.00 ca Ni når slutmålet, Björkebo. Ni tar iland utrustningen och river flotten.

14.00 ca Hemfärd.

Välkommen med er offertförfrågan!