Sök jobb

Vildmark i Värmland skapar oförglömliga upplevelser i naturen för våra gäster. Gästen kan göra timmerflottfärder på Klarälven där det mest unika är att gästen först får bygga ihop sin flotte av stockar och rep, sedan med strömmens hjälp flyta fram på Klarälven. Ett ultimat teamwork som kräver gott samarbete.

Vi erbjuder också olika kanotpaket med "selfguidaded" turer på olika älvar och sjöar.

Vi har också en camping alldeles vid Klarälven, strax norr om byn Stöllet, där vi erbjuder boende samt paket med boende och aktiviteter.

För att göra detta möjligt behöver vi under sommarsäsongen hjälp av engagerade och serviceinriktade instruktörer som tycker om att arbeta med människor, har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp, finner det utvecklande att arbeta under eget ansvar och med fysiskt utomhusarbete. Du är inte rädd för att ta i när det behövs och kan hantera högt tempo i arbetet.

Är du intresserad?

Hos Vildmark i Värmland möter du människor från många olika nationaliteter varför goda kunskaper i engelska är ett krav och kunskap i tyska meriterande. Du ska kunna förstå och ta till dig information på svenska och helst ha så god kunskap att du kan kommunicera obesvärat.

Körkort med minst B-behörighet är ett krav.

För att ansöka om en tjänst skickar du ett mail till info@vildmark.se där du utöver namn, adress och telefon skriver ett personligt brev där du berättar om dig själv, dina kompetenser, intressen, erfarenheter, språkkunskaper, utbildningar, ålder, körkortsbehörighet med mera som du tror kan vara av intresse. Vill du bifoga CV gör du det.

Välkommen att vara med och skapa oförglömliga upplevelser i naturen!

Med vänliga hälsningar

Vildmark i Värmland