Sök jobb

Vildmark i Värmland skapar oförglömliga upplevelser i naturen för våra gäster. Det har vi gjort genom att sedan 1980 arrangera timmerflottfärder på Klarälven (där gästerna bygger, åker och river sin timmerflotte), kanotturer på älv och sjö, bäversafari, äventyrsbana och boende på Klarälvens Camping. 

För att göra detta möjligt behöver vi under sommarsäsongen hjälp av engagerade och serviceinriktade instruktörer som tycker om att arbeta med människor, har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp, finner det utvecklande att arbeta under eget ansvar och med fysiskt utomhusarbete. Du är inte rädd för att ta i när det behövs och kan hantera högt tempo i arbetet.

Är du intresserad?

Hos Vildmark i Värmland möter du människor från många olika nationaliteter varför goda kunskaper i engelska är ett krav och kunskap i tyska meriterande. Du ska kunna förstå och ta till dig information på svenska och helst ha så god kunskap att du kan kommunicera obesvärat.

Körkort med minst B-behörighet är ett krav.

För att ansöka om en tjänst skickar du ett mail till info@vildmark.se där du utöver namn, adress och telefon skriver ett personligt brev där du berättar om dig själv, dina kompetenser, intressen, erfarenheter, språkkunskaper, utbildningar, ålder, körkortsbehörighet med mera som du tror kan vara av intresse. Vill du bifoga CV gör du det.

Välkommen att vara med och skapa oförglömliga upplevelser i naturen!

Med vänliga hälsningar

Vildmark i Värmland